The Oneness Translation Project

Romanian Translation
Translated by Anca Domnitanu

 

Capitolul Unu
Totalitate/Unanimitate

 

Noi suntem Unanimitate. Suntem intruchiparea puterii lui Dumnezeu, asemeni tie. Noi reprezentam Totalitatea asa cum picatura reprezinta, facind parte din ea, insa avind identitate si perceptive de sine. Perceptia de sine este de totalitate, atotcuprinzatoare, antiteza limitelor din toate punctele de vedere. Acesta este apogeul concentrarii, culmea simturilor pentru care te straduiesti in acest moment, indiferent de nivelul de constientizare.

Uniti fiind in totalitate cu restul Creatiei, dam forma unei multi-dimensionalitati care reprezinta adevarata stare a evidentei tale. Tracind pragul constitentizarii, acceptind conexiunea si permitindu-i sa se exprime in forma, fara limite si prin constienta ta, tu deschiz poarta posibilitatilor de expansiune priceperii si perceperii  caracterisitice acestor stari de existenta.  O astfel de uniune completa este starea de expansiune de sine pentru care te lupti de-a lungul vietii.

Doar in virtutea faptului ca esti atras sa citesti astfel de lecturi, functionezi la un nivel inalt al  propriei constiintizari. Intelegera si perceptiile tale cu referire la natura realitatii te departajeaza de majoritatea care o recunoaste drept ‘ceea ce este’. Ceea ce ‘este’ sau ce ‘nu este’ realitatea, a devenit punctul central al culturii traditionaliste, dand nastere multor speculatii.
Unii vor sa te faca sa crezi ca tot ceea ce intelegii tu nu este nimic mai mult decat o iluzie.  Si chair daca perceptiile tale sunt reprezentatii simbolice ale formelor de gandire care le-a provocat, ele sunt, incontestabil de reale.

Experienta si simturile te vor ajuta sa nu te lasi destabilizat as cum unii vor incerca, facandu-te sa crezi ca totul nu este nimic altceva decat o iluzie, dimpotriva, perceptiile tale, chair si cele simbolice, se vor dovedi incotestabil de reale. 
 
Experienta ta, realtatea asa cum simturile proprii  ti-au aratat-o sa fie -  este intradevar reala. Realitatea asa cum actiunile si formele tale de gandire le-au manifestat simltan cu celalti care fac parte din ea – este reala. Si propria-ti recunoastere instinctiva a acestei conexiunii ce constituie parte integrala din tesatura vietii si nu este perceptibila simturilor fizice, este intr-adevar foarte reala. Spre explorarea conectiilor acestora, sprea intelegerea unui destin tesut din intentie si dorinta, noi toti ne straduim reciproc.

Realitatea – asa cum o cunosti va inceta sa mai existe. Tu nu vei experimenta o ‘transformare’ care ar parea a fi un ‘sacrificiu’, desi circumstantele inconjuratoare ar da impresia acestui lucru. Prin inaltarea vibratiilor si a intuitiei, vei intruchipa direct, la momentul acestei transformari, constiinta si intelegere innascuta si superioara ce acompaniaza aceata stare ridicata de existenta, si inspre care energia ta aste atrasa intr-un ritm precedent. Vei incepe sa ai sclipiri din aceasta vasta realitate cu cat mai mult te apropii de aceasta transformare a propriei constiinte.

Vei fi capabil sa ‘vezi’ aspect ale realitatii pe care majoritatea, ale caror abilitati de a intelege sunt limitate de simturile fizice, nu vor putea sa ‘vada’. Astfel, vei avea posibiitea sa-ti intelegi natura nelimitata a existentei tale proprii, fara sa fi citit despre ea in carti, sau fara a fi auzit despre astfel de concepte de la cei ce anunta viziuni si profetii ale unei noi paradigme.  De fapt, tu nu iti vei pune increderea in nimeni cu privinta acestei puteri si intr-adevar tu singur vei experimenta aspectul de totalitate din care tu de fapt faci parte.

Intuitia superioara la care tu vei avea acces va servi drept temelie in scopul de a depasi acele concepte complet, pentru ca sunt limitate de o perspectiva a realitatii exprimata prin spatiu si timp (lineare). Realitatea spre care tu te indrepti fara nici un fel de efort - daca ii permiti, este rupta de orice fel de conceptie lineara de spatiu si timp. Este o reaitate in care perceptia fizica este prin definitie inutila. In schimb, ea este rezultatul unui mesaj, a unei legaturi, a unei uniri plina de bucurie a totalitatii esentei si in armonie cu cei pe care tu acum ii vezi drept ‘ceilalti’. In final, nu va exista o perceptie diferentiala intre ‘sine’ si ‘ceilalti’ pentru ca cu toti vor vi doar parte din Totalitate.

Noi toti suntem acea Totalitate Noi suntem suma unei totalitati a tot ceea ce exista Noi suntem Totalitatea din care intr-adevar suntem parte si experienta spre care te indrepti, chiar daca nu esti constient de acest lucru. Noi suntem dorul inimii tale de a se uni cu Sursa inceputurilor a tot ceea ce exista. Noi suntem visul tau adanc-inradacinat de a se uni cu aspectele fragementate ale esentii tale proprii, risipite din timpuri fara inceput sau memorie a Creatiei. Noi suntem impulsul sprea acea unificare.

Noi suntem invitatia care te cheama sa iei actiune si care te trezeste din amorteala pe care tu o numesti ‘viata’. Noi suntem ocazia ca tu sa scapi de bagajul karmic pe care tu il porti drept marturie starii de ‘separare’ pe care tu o reprezinti. Noi suntem strigarea care cuprinde cele mai indepartate colturi ale sufletului tau de a se lepada de ochelarii de cal, pentru a ‘vedea’ cu adevarat.

Noi suntem aspectele individualitatii tale care incepand inca de la Creatie continua sa depaseasca transcendental fiecare nivel, tanjind, asa sum si tu tanjesti sa fii eliberat de catusele realitatii limitate de perceptia liniara. Noi suntem rezultatul final a celei ce numim ‘ascensiune.’ Noi suntem exact cum esti tu sau cum vei deveni tu.

Tu esti parte componenta a esentei Divina  - cu constiinta si identitate.  Tu esti parte din propria expresie si experienta a Tot Ceea ce Exista. Tu esti o capsula a timpului programata sa se indeplineasca intr-un anumit moment pre-determinat, dupa ce a cules o abundenta de experiente pe plan fizic, de-a lungul drumului vietii. In final, cunostintele  colectate din astfel de aventuri iti vor permite anume aliniri cu unele vibratii inalte de necontestat si care rasuna in tine acum.

Tu deja ai inceput procesul destramarii firelor intretesute de-a lungul vietilor, in visul acesta pe care tu il numesti ‘realitate’. Tu ai ajuns la un moment de claritate care iti permite sa recunosti – chiar printre tragediile vietii tale, ca exista un punct comun de intentie si un punct comun de efect care te-au format in persona care te recunosti acum a fi.

Experintele care vor depasi adancimile senzatiei, constientizarea pe care tu o acumulezi din experintele curente, sunt scunse la prima vedere dar totusi foarte bine inradacinate; adanc sub suprafata constintei tale sunt experientele unor intrupari vechi a caror influente coreografiaza tragediile vietii tale curente.  In multe privinte, ceea ce tu ‘esti’ acum reprezinta suma totala a rezonantelor vibratiilor a tot ce ai fost vreodata. Prilejul care ti s-a oferit in aceasta viata este abilitatea de a transcedenta unele dintra acele programari.

Prilejul care ti se infatiseaza  acum este sa incoporezi istoria ta si in acelasi timp sa aspiri spre integrarea aspectelor nesfarsite ale sinelui, care pana acum te-au eludat. In acest sens, vei putea sa ai o experienta proprie de a fi parte din Totalitatea  din care tu de fapt apartii. Si tu vei deveni acea Totalitate participind in colectia complete a tuturor aspectelor ce te compun pe ‘tine’ – aspecte care sunt ceea ce tu reprezinti drept esenta de baza, dar care se recunosc a fi diferite de tine.

Acesta este procesul de fata. Acesta este impulsul spre care te straduiesti cu tot ce iti apare in realitatea aceasta si dincolo de ea, in aceste vremuri. Acesta este drumul care ti l-ai asumat ca forma in viata asta. Si aceasta este calatoria care are posibilitatea sa te duca pana la capt, dincolo de parametrii intergii notiunii de o ‘durata de o viata’ – intr-o stare de existenta care este intruchparea eternitatii – o stare de existent cunoscuta drept Totalitate Noi suntem toti acea Totalitate si suntem aici sa te ajutam sa te indrepti spre ‘casa’.

 

Copyright © 2007 by Rasha. All rights reserved.